- Factorii care influenţează calitatea carcasei şi a cărnii de porcine
-
Record Type:
Language materials, printed: monographic
Author: Nedelniuc, Vasile Statement of Responsibility: Vasile Nedelniuc Published: Ceres Place of Publication: Bucureşti Year of Publication: 1982 Description: 96 p. Language: Romanian Series: Ştiinţa şi tehnica pentru toţi Subject: produse din carne Subject: porcine Classification: 636.4:637.5 Classification: 082.1 Ştiinţa şi tehnica pentru toţi; Agricultură
Items
- 3 records • Pages 1 •
- 1
Inventory Number
| Location Name | Item Class | Material type | Call number | Usage Class | Loan Status | No. of reservations | Volume Number | Opac note | Attachments | |
|
180302
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
636 / N
|
1.Normal
|
On shelf
|
0
|
|
|||
|
180303
|
Împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
636 / N
|
1.Normal
|
On shelf
|
0
|
|
|||
|
318397
|
F2 - Goranu
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
636 / N
|
1.Normal
|
On shelf
|
0
|
|
- 3 records • Pages 1 •
- 1
Reviews
- Add a review and share your thoughts with other readers
Export
pickup library
Inventory Number