Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea

  • Factorii care influenţează calitatea carcasei şi a cărnii de porcine
  • Record Type: Language materials, printed: monographic
    Author: Nedelniuc, Vasile
    Statement of Responsibility: Vasile Nedelniuc
    Published: Ceres
    Place of Publication: Bucureşti
    Year of Publication: 1982
    Description: 96 p.
    Language: Romanian
    Series: Ştiinţa şi tehnica pentru toţi
    Subject: produse din carne
    Subject: porcine
    Classification: 636.4:637.5
    Classification: 082.1 Ştiinţa şi tehnica pentru toţi; Agricultură
Items
Inventory Number Location Name Item Class Material type Call number Usage Class Loan Status No. of reservations Volume Number Opac note Attachments  
180302
T - Sala de lectură
Consultare
Carte tipărită
636 / N
1.Normal
On shelf
0
180303
Împrumut
Împrumut
Carte tipărită
636 / N
1.Normal
On shelf
0
318397
F2 - Goranu
Împrumut
Carte tipărită
636 / N
1.Normal
On shelf
0
Reviews
Export
pickup library
Please change your password