- Enciclopedie culinară: ghid practic de alegere, preparare, aranjare şi degustare a mâncării. vol.1
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Editura: Anul Ediției: 2008 ISBN: 978-973-724-168-9 Descriere: 480p.: il.color. Limba: Română În: Enciclopedie culinară: ghid practic de alegere, preparare, aranjare şi degustare a mâncării / traducere de Roxana Bîrsanu . - Bucureşti : Allfa, 2008 . - 2 vol.
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
484861
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
64 / E
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică