- Teoria şi practica EVOP în industria alimentară
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Holban, Eugen Şt. Responsabilitate: Eugen Şt.Holban Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1981 Descriere: 419 p.:fig. Limba: Română Subiect: organizare în industrie Subiect: conducere în industrie Subiect: industrie alimentară Clasificare: 664:65
Unităţi
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
173686
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
664 / H
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
173687
|
Împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664 / H
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
498866
|
Împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664 / H
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică