- Tehnologia produselor de carne
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Oţel, Ion Responsabilitate: I. Oţel Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1962 Descriere: 384 p. cu fig.+2f. scheme+erata Note: Bibliogr. Limba: Română Subiect: produse din carne Subiect: conservare industrială a alimentelor Clasificare: 637.5 Clasificare: 664.91
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
46310
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
66 / O
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică