Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea

  • Tehnologia produselor culinare de cofetărie şi a băuturilor : manual pentru şcolile de specializare postliceală, anii I şi II
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Chirvăsuţă, Ana
    Autor: Negrea, Ion
    Autor: Conti, Dumitru
    Responsabilitate: prof. Chirvăsuţă Ana, ing. Conti Dumitru, ec. Negrea Ion
    Editura: Editura Didactică şi Pedagogică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1972
    Descriere: 352 p.
    Limba: Română
    Subiect: băuturi
    Subiect: produse de cofetărie
    Subiect: manual
    Clasificare: 663(075)
    Clasificare: 664.683(075)
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola