- Tehnologia produselor culinare de cofetărie şi a băuturilor : manual pentru şcolile de specializare postliceală, anii I şi II
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Chirvăsuţă, Ana Autor: Negrea, Ion Autor: Conti, Dumitru Responsabilitate: prof. Chirvăsuţă Ana, ing. Conti Dumitru, ec. Negrea Ion Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1972 Descriere: 352 p. Limba: Română Subiect: băuturi Subiect: produse de cofetărie Subiect: manual Clasificare: 663(075) Clasificare: 664.683(075)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
446742
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
664 / C
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică