- Tehnologia preparatelor din carne: manual pentru şcolile profesionale de ucenici
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Cherciu, I. Autor alternativ: Sîrbu, P. Responsabilitate: I. Cherciu, P. Sîrbu Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1964 Descriere: 412 p.:fig. Limba: Română Subiect: produse din carne Subiect: conservare industrială a alimentelor Clasificare: 664.91 Clasificare: 637.5
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
49168
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
66 / C
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică