- Tehnologia preparatelor de bucătărie, de cofetărie şi sortimentul băuturilor : manual pentru licee de alimentaţie publică, clasa a XII-a
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Chirvăsuţă, Ana Autor: Enache, D. Autor: Grigoriu, Victoria Responsabilitate: Ana Chirvăsuţă, Victoria Grigoriu, D. Enache Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1977 Descriere: 536 p. Limba: Română Subiect: industria băuturilor Subiect: produse de patiserie Subiect: artă culinară Subiect: produse de cofetărie Subiect: manual Clasificare: 641(075) Clasificare: 664.683(075) Clasificare: 663(075)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
132297
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
664 / C
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică