- Producţia de carne şi îmbunătăţirea ei
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Raicu, Emil Autor alternativ: Marinescu, Al. Autor alternativ: Popovici, D. (biol. ) Responsabilitate: Emil Raicu, D. Popovici, Al. Marinescu Editura: Editura Agrosilvică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1969 Descriere: 221 p. Limba: Română Subiect: produse din carne Clasificare: 637.5
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
75946
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
637 / R
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
75947
|
Împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
637 / R
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică