- Preparate de artă culinară: 1759 reţele alese din bucătăria românească şi din arta culinară vestită a altor ţări
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Radu, Ion Responsabilitate: Ion Radu Editura: Universal Pan Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1995 Ediţie: Ediţia a 2-a revăzută şi adăugită Descriere: 496 p. Limba: Română Subiect: artă culinară Clasificare: 641.5
Unităţi
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
360586
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
64 / R
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
360587
|
Împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64 / R
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
360589
|
F2 - Goranu
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64 / R
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică