Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea

  • Preparate culinare reci
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Editura: Editura Tehnică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1960
    Descriere: 184 p. + 8 f. il.
    Limba: Română
    Subiect: artă culinară
    Clasificare: 641.5(083.12)
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
40111
T - Sala de lectură
Consultare
Carte tipărită
64 / P
1.Normal
La raft
0
40112
Împrumut
Împrumut
Carte tipărită
64 / P
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola