Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea

  • Preparate culinare reci
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Olexiuc, Nicolae
    Responsabilitate: Nicolae Olexiuc
    Editura: Editura Tehnică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1976
    Ediţie: Ediţia a 2-a îmbunătăţită
    Descriere: 192 p. + 4 f. pl. color
    Limba: Română
    Subiect: gastronomie
    Clasificare: 641.5:642.572
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
117723
T - Sala de lectură
Consultare
Carte tipărită
641 / O
1.Normal
La raft
0
117724
Împrumut
Împrumut
Carte tipărită
641 / O
1.Normal
La raft
0
117725
Împrumut
Împrumut
Carte tipărită
641 / O
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola