- Prepararea culinară a alimentelor conservate prin frig
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Fâciu, Gh. Autor alternativ: Oţel, Taisia Responsabilitate: Gh. Fâciu, Taisia Oţel Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1962 Descriere: 136 p.: fig. Limba: Română Subiect: congelare Subiect: artă culinară Clasificare: 641.5:664.8.037
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
45036
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
64 / F
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică