Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea

  • Metode şi tehnici de control ale produselor alimentare şi de alimentaţie publică
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Dimitriu, Constantin
    Responsabilitate: Constantin Dimitriu
    Editura: Ceres
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1980
    Descriere: 384 p.
    Limba: Română
    Subiect: controlul alimentelor
    Clasificare: 614.31
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
166501
T - Sala de lectură
Consultare
Carte tipărită
614 / D
1.Normal
La raft
0
166502
Împrumut
Împrumut
Carte tipărită
614 / D
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola