- Metode moderne privind îmbogăţirea valorii nutritive a produselor alimentare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Segal, Brad Autor alternativ: Segal, Rodica Autor alternativ: Costin, Gheorghe Responsabilitate: Brad Segal, Gheorghe Costin, Rodica Segal Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1987 Descriere: 224 p.:fig., scheme, tab. Note: Bibliogr. p.220-222 Limba: Română Subiect: dietă Subiect: industrie alimentară Subiect: control de calitate Clasificare: 658.562:664 Clasificare: 664 Clasificare: 613.2:664 Clasificare: 658.562.6:664
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
253923
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
664 / S
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
253924
|
Împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664 / S
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică