Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea

  • Metode moderne privind îmbogăţirea valorii nutritive a produselor alimentare
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Segal, Brad
    Autor alternativ: Segal, Rodica
    Autor alternativ: Costin, Gheorghe
    Responsabilitate: Brad Segal, Gheorghe Costin, Rodica Segal
    Editura: Ceres
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1987
    Descriere: 224 p.:fig., scheme, tab.
    Note: Bibliogr. p.220-222
    Limba: Română
    Subiect: dietă
    Subiect: industrie alimentară
    Subiect: control de calitate
    Clasificare: 658.562:664
    Clasificare: 664
    Clasificare: 613.2:664
    Clasificare: 658.562.6:664
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
253923
T - Sala de lectură
Consultare
Carte tipărită
664 / S
1.Normal
La raft
0
253924
Împrumut
Împrumut
Carte tipărită
664 / S
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola