- Metode moderne în asigurarea calităţii produselor alimentare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Holban, Eugen Şt. Responsabilitate: Eugen Şt.Holban Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1979 Descriere: 320 p.:fig.,tab. Limba: Română Subiect: controlul calităţii Subiect: industrie alimentară Subiect: control de calitate Clasificare: 658.562:664
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
153481
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
664 / H
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
153482
|
Împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664 / H
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică