- Îndrumător în tehnologia produselor din carne
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Banu, Constantin Autor: Oprea, Alexandru (ing.) Autor: Dănicel, Gheorghe Responsabilitate: prof.dr.ing. Constantin Banu, dr.ing. Alexandru Oprea, ing. Gheorghe Dănicel Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1985 Descriere: 304 p. Note: Bibliogr. Limba: Română Subiect: conservare industrială Subiect: produse din carne Subiect: conservare industrială a alimentelor Subiect: tehnologia produselor din carne Clasificare: 637.5 Clasificare: 664.91
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
228358
|
Împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664 / B
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
531826
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
664 / B
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică