- Instrucţiuni tehnice privind stabilirea celor mai indicate finisaje pentru încăperile din industria alimentară
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Editura: C.S.C.A.S. Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1965 Descriere: 36 p. Note: Indicativ P 12-65, aprobat de CSCAS cu ordinul nr. 456 din 1 septembrie 1965 Limba: Română Subiect: standarde Subiect: industrie alimentară Subiect: finisare construcţii Clasificare: 693.6
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
54713
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Broşură tipărită
|
69 / I
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică