- Ghidul gastronomic al României
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor secundar: Ghidiceanu, Manuela Responsabilitate: coordonator Manuela Ghidiceanu Editura: House of Guides PG Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2002 ISBN: 973-85-423-5-9 Descriere: 336 p. Limba: Română Subiect: artă culinară Clasificare: 641.55(498)(083.12) Clasificare: 641.5
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
441782
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
64 / G
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică