- Conservarea produselor alimentare prin frig: manual pentru şcolile profesionale de ucenici
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Ignăţoiu, N. Responsabilitate: N. Ignăţoiu Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1963 Descriere: 136 p. cu fig. + 1 f. pl. Limba: Română Subiect: congelare Clasificare: 664.8.037
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
47185
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
66 / I
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică