- Ciupercile în industria alimentară şi în arta culinară
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Bahrim, Mitriţa Responsabilitate: Mitriţa Bahrim Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1979 Descriere: 208 p.+12 f.pl. Note: Bibliografie Limba: Română Subiect: conservare casnică Subiect: ciuperci comestibile Subiect: artă culinară Clasificare: 641.5(083.12):635.8
Unităţi
- 5 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
154254
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
64 / B
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
154255
|
Împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64 / B
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
154256
|
Împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64 / B
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
235820
|
F2 - Goranu
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64 / B
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
318106
|
F2 - Goranu
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64 / B
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 5 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică