- Chimie alimentară: manual pentru şcolile tehnice de maiştri
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Moţoc, Dumitru Autor alternativ: Moţoc, Maria, pers.loc. (24.02.1900 - 15.10.1979 ) Responsabilitate: D. Moţoc, Maria Moţoc Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1968 Descriere: 328 p. cu fig. Limba: Română Subiect: chimie Subiect: industrie alimentară Clasificare: 663/664 Clasificare: 54:663/664
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
70322
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
54 / M
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică