- Caracteristici termofizice ale produselor alimentare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Iliescu, Gheorghe M. Autor alternativ: Vasile, Cornelia Responsabilitate: Gheorghe M. Iliescu, Cornelia Vasile Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1982 Descriere: 339 p. : fig. + 1 f. pl. anexă Note: Bibliogr. 332-338 Limba: Română Subiect: producţie Subiect: conservare industrială a alimentelor Clasificare: 664:536+531.7
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
183732
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
664 / I
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
183733
|
Împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664 / I
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică