- Biochimia cărnii şi a subproduselor
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Moţoc, Dumitru Autor alternativ: Banu, C. Responsabilitate: Dumitru Moţoc, C. Banu Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1966 Descriere: 436 p. cu fig. şi graf. Note: Bibliografie p.p. 417-435 Limba: Română Subiect: biochimie Subiect: conservare industrială Subiect: produse din carne Subiect: conservare industrială a alimentelor Clasificare: 637.5+664.9:577.1
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
65781
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
638 / M
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
65782
|
Împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
638 / M
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică