- Analiza senzorială a produselor alimentare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Segal, Rodica Autor alternativ: Barbu, Irina Responsabilitate: Rodica Segal, Irina Barbu Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1982 Descriere: 296 p. cu fig. şi tab. Note: Bibliogr. p.283-285 Limba: Română Subiect: industrie alimentară Subiect: testare organoleptică Clasificare: 543.92:664
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
186727
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
66 / S
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
186728
|
Împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
66 / S
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică