Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea

  • Analiza senzorială a produselor alimentare
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Segal, Rodica
    Autor alternativ: Barbu, Irina
    Responsabilitate: Rodica Segal, Irina Barbu
    Editura: Editura Tehnică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1982
    Descriere: 296 p. cu fig. şi tab.
    Note: Bibliogr. p.283-285
    Limba: Română
    Subiect: industrie alimentară
    Subiect: testare organoleptică
    Clasificare: 543.92:664
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
186727
T - Sala de lectură
Consultare
Carte tipărită
66 / S
1.Normal
La raft
0
186728
Împrumut
Împrumut
Carte tipărită
66 / S
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola