- Alimente şi preparate culinare din bucătăria românească şi internaţională: dicţionar român-englez-german-francez-italian
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Gal, Ana Maria Responsabilitate: Ana Maria Gal Editura: Allfa Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2007 ISBN: 978-973-724-075-0 Descriere: 766 p. Limba: Română Subiect: artă culinară Clasificare: 641.5(038)=135.1=111=112.2=131.1
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
478722
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
641 / G
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică