patiserie
|
LDR | 00073nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 185790 | |
250 | $a patiserie | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
0 lucrari in 9 publicatii in 1 limbi
9 records Page 1 of 1
- 1
Tehnologia aluaturilor de patiserie cu referire la influența calității făinii
de:
Dincă, Liliana Carmen
(Text tipărit)
Tipuri de aluat utilizate în patiserie : portofoliu de cercetare
de:
Drăgoescu, Alina Mihaela
(Text tipărit)
Tipuri de aluat utilizate în patiserie : portofoliu de cercetare : auxiliar curricular
de:
Drăgoescu, Alina Mihaela
(Text tipărit)
Tipuri de aluat utilizate în patiserie : aplicații practice
de:
Drăgoescu, Alina Mihaela
(Text tipărit)
Tipuri de aluat utilizate în patiserie : aplicații practice : auxiliar curricular
de:
Drăgoescu, Alina Mihaela
(Text tipărit)
Tehnologie culinară de cofetărie și patiserie : manual pentru clasa a IX-a, licee economice și de drept administrativ, cu profil de alimentație publică și școli de arte și meserii
de:
Brumar, Constanţa; Panțu, Georgeta; Dumitrașcu-Nicu, Dumitra; Pîrjol, Gabriela
(Text tipărit)
Preparate pentru diete : auxiliar curricular
de:
Rădulescu, Axenia
(Text tipărit)
Tipuri de aluat utilizate în patiserie : chestiuni teoretice
de:
Drăgoescu, Alina Mihaela
(Text tipărit)
Tipuri de aluat utilizate în patiserie : chestiuni teoretice : auxiliar curricular
de:
Drăgoescu, Alina Mihaela
(Text tipărit)