protecţia consumatorului
|
LDR | 00068nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 146581 | |
250 | $a protecţia consumatorului |
Lucrări:
1 lucrari in 19 publicatii in 2 limbi
19 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Studiul calităţii produselor şi serviciilor : manual pentru clasa a X-a : profilul servicii
de:
Drăgulănescu, Nicolae
(Text tipărit)
Învaţă comportamentul consumatorului într-o săptămână
de:
Cave, Susan
(Text tipărit)
The Poison Eaters : fighting danger and fraud in our food and drugs
de:
Jarrow, Gail
(Text tipărit)
Alegeri alimentare neinspirate : de la alimente de distrugere în masă la o nouă conştiinţă agroalimentară
de:
Pizzuti, Marco
(Text tipărit)
Siguranța utilizării aditivilor în produsele alimentare : ghid
de:
Zugravu, Corina-Aurelia
(Text tipărit)
Noțiuni privind calitatea produselor și serviciilor : instrument în activități economice
de:
Pascu, Emilia
(Text tipărit)
Fundamentul juridic al protecției consumatorului
de:
Gontariu, Ioan; Hoffman, Dan
(Text tipărit)
Educație tehnologică : calitatea și protecția consumatorului
de:
Picu, Ana Maria; Capotă, Valentina
(Text tipărit)
Dimensiuni noi ale calității și inocuității preparatelor culinare în turism
de:
Popa, Eugenia
(Text tipărit)
Consumer conditions scoreboard : consumers at home in the single market
de:
(Text tipărit)
Subiecte
dietă
restaurante
alimentaţie publică
organizaţii interguvernamentale
Uniunea Europeană
toxicologie
industrie alimentară
reclamă
protecţia mediului
comerţ
alimentaţie
controlul alimentelor
economia energiei
contabilitate
vânzare
negociere
medicamente
etică medicală
aditivi alimentari
merceologie
pesticide
servicii
calitatea produselor
controlul calităţii
piaţă liberă
economia turismului
Piaţa Unică
etică profesională
managementul calităţii
mărfuri
protecţia consumatorului
răspundere civilă
cumpărători
activitatea organizaţiilor - raport anual
activitatea organizaţiilor
securitate alimentară
legislaţie - Europa
consumatori
produse
etichetarea produselor
piaţă alimentară
organisme modificate genetic
consumatorism
morală economică
merceologie alimentară
educaţie tehnologică
comunicare profesională
garanția produsului
contracte de consum
calitatea serviciilor
standardizarea mărfurilor
preparate culinare