calitatea produselor
|
LDR | 00063nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 140671 | |
250 | $a calitatea produselor |
Lucrări:
25 lucrari in 14 publicatii in 1 limbi
14 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Mărfuri alimentare şi securitatea consumatorului de alimente
de:
Pascu, Emilia
(Text tipărit)
Noțiuni privind calitatea produselor și serviciilor : instrument în activități economice
de:
Pascu, Emilia
(Text tipărit)
Echipamente și tehnologii moderne de măsurare și control a calității produselor
de:
Buzatu, Constantin; Lepădătescu, Badea
(Text tipărit)
Controlul calității produselor : elemente de teorie și lucrări practice
de:
Șuteu, Daniela; Barna, Simona; Bouariu, Sofronia; Tucaliuc, Alexandra
(Text tipărit)
Merceologie alimentară
de:
Diaconescu, Ion
(Text tipărit)
Contribuţia sindicatelor la îmbunătăţirea continuă a calităţii produselor
de:
Zanian, T.; Andone, Traian
(Text tipărit)
Educație tehnologică : calitatea și protecția consumatorului
de:
Picu, Ana Maria; Capotă, Valentina
(Text tipărit)
Dimensiuni noi ale calității și inocuității preparatelor culinare în turism
de:
Popa, Eugenia
(Text tipărit)
Sisteme de asigurare a calităţii
de:
(Text tipărit)
Ghidul întreprinzătorului : pentru o afacere competitivă
de:
Ciochină, Iuliana; Luţă, Dorina; Sîrbu, Alexandrina; Gust, Marius
(Text tipărit)
Subiecte
marketing
restaurante
alimentaţie publică
sindicat
industrie alimentară
protecţia mediului
finanţare
controlul alimentelor
construcţii de maşini
contabilitate
vânzare
inteligenţă artificială
procese tehnologice
control de calitate
produse alimentare
merceologie
investiţii
comportamentul consumatorului
calitatea produselor
controlul calităţii
economia turismului
alimente
control sanitar
plan de afaceri
mărfuri
protecţia consumatorului
securitate alimentară
managementul resurselor umane
consumatori
mărfuri alimentare
riscurile consumatorului
merceologie alimentară
proiectare tehnologică
tehnologie de fabricaţie
educaţie tehnologică
recepția mărfurilor
calitatea serviciilor
standardizarea mărfurilor
preparate culinare