ciuperci comestibile
|
LDR | 00063nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 140109 | |
250 | $a ciuperci comestibile |
Lucrări:
1 lucrari in 22 publicatii in 2 limbi
Ciupercile : cultura ciupercilor agaricus (șampinion), cultura ciupercilor pleurotus (bureți), ciuperci din flora spontană
de:
Mateescu, Nicolae
(Text tipărit)
Ciupercile pleurotus : o cultură rentabilă la îndemâna tuturor
de:
Mateescu, Nicolae
(Text tipărit)
Ciupercile în industria alimentară şi în arta culinară
de:
Bahrim, Mitriţa
(Text tipărit)
Ciuperci proaspete pe 8 mp.
de:
Beratlief, Zoe; Vioreanu, Radu
(Text tipărit)
Ciuperci comestibile
de:
Tudor, Ioana
(Text tipărit)
Ciuperca Champignon în alimentația omului
de:
Someșfălean, Nicolae
(Text tipărit)
Ciuperci şi preparate culinare cu ciuperci
de:
Tudor, Ioana
(Text tipărit)
Preparate culinare din ciuperci
de:
Poleac, Elena
(Text tipărit)
Ciupercile
de:
(Text tipărit)
Tehnologia culturii ciupercilor
de:
(Text tipărit)