produse alimentare
|
LDR | 00061nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 138804 | |
250 | $a produse alimentare |
Lucrări:
5 lucrari in 19 publicatii in 1 limbi
19 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Microbiologia produselor alimentare
de:
Moţoc, Dumitru
(Text tipărit)
Educație tehnologică : alimentație, gastronomie și tehnologii alimentare
de:
Nichita, Luminița Maria
(Text tipărit)
Conceperea şi lansarea produselor noi în industria alimentară
de:
Niculescu, Niculae I.
(Text tipărit)
Mărfuri alimentare şi securitatea consumatorului de alimente
de:
Pascu, Emilia
(Text tipărit)
Biochimia produselor alimentare: manual pentru licee de specialitate, anii III, IV, V şi şcoli de maiştri
de:
Dimitriu, Matilda
(Text tipărit)
Principii și metode de conservare a produselor alimentare : curs universitar
de:
Roșculete, Elena
(Text tipărit)
Produse alimentare pentru copii
de:
(Text tipărit)
Conceptul de food design în procesul de comunicare vizuală și package design
de:
Iovanovici, Diana
(Text tipărit)
Îndrumător pentru controlul alimentelor de origine animală în reţeaua comercială
de:
Eladi, Anatolie; Crăiţă, Mihai
(Text tipărit)
Suveranitate, securitate și siguranță alimentară
de:
Bărascu, Elena; Nicolau, Anca; Stoica, Alexandru; Banu, Constantin
(Text tipărit)
Subiecte
cereale
gastronomie
chimie organică
biochimie
industrie alimentară
publicitate
sănătate publică
alimentaţie
ambalaje
controlul alimentelor
procese tehnologice
aditivi alimentari
control de calitate
produse alimentare
nutriţie
transport feroviar
conservarea alimentelor
servicii
produse noi
calitatea produselor
control sanitar-veterinar
microbiologie alimentară
design industrial
estetică industrială
managementul calităţii
dietoterapie
mărfuri alimentare
igiena alimentaţiei
compoziţia alimentelor
etichetarea produselor
riscurile consumatorului
merceologie alimentară
siguranţa alimentelor
food design
educaţie tehnologică
trasabilitate
toxicitate
alimente modificate genetic
tehnologie alimentară