control de calitate
|
LDR | 00062nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 138793 | |
250 | $a control de calitate |
Lucrări:
3 lucrari in 58 publicatii in 1 limbi
Consiliile de control muncitoresc şi comisiile pe domenii în sprijinul îmbunătăţirii activităţii economice şi sociale a întreprinderilor
de:
Iuga, Cornel; Cristescu, Ştefan
(Text tipărit)
Arhitectura calității
de:
Ionescu, Sorin Cristian
(Text tipărit)
Mărfuri alimentare şi securitatea consumatorului de alimente
de:
Pascu, Emilia
(Text tipărit)
Marca fabricii (Calitatea produselor)
de:
Miletineanu, I.; Ene, I.
(Text tipărit)
Ce este calimetria?
de:
Isaic-Maniu, Alexandru; Vodă, Viorel Gh.
(Text tipărit)
Controlul îmbinărilor şi produselor sudate : Dimensional şi de suprafaţă; Metode electromagnetice; Emisie acustică; Controlul etanşeităţii; Încercări distructive. vol.2
de:
(Text tipărit)
Controlul îmbinărilor şi produselor sudate : Defectologie, radiaţii penetrante, ultrasunete. vol.1
de:
(Text tipărit)
Controlul modern al calității produselor
de:
Vasiliu, Florin
(Text tipărit)
Manualul calităţii: omologarea capabilităţii produselor tehnologice, fundamente, proceduri tip ISO, studii de caz
de:
Isaic-Maniu, Alexandru; Vodă, Viorel Gh.
(Text tipărit)
Subiecte
dietă
relaţii de muncă
management
alimentaţie publică
cunoaştere
minerit
construcţii civile
industrie alimentară
industria lemnului
silvicultură
controlul alimentelor
statistică matematică
tâmplărie
control economic
rezistenţa materialelor
construcţie structurală
sămânţă
bilanţ contabil
control de calitate
produse alimentare
legume
calimetrie
calitate
produse de calitate
carne proaspătă
încercarea materialelor
standarde
nutreţ
culturi de câmp
fructe
calitatea produselor
formare profesională
supravegherea producţiei
industria hârtiei
controlul calităţii
măsurarea mărimilor mecanice
îmbinare sudată
încercări nedistructive
defecte de turnare
piese turnate
dispozitive de protecţie
construcţia de maşini
managementul calităţii
produse agricole
nomografie
mărfuri alimentare
riscurile consumatorului
merceologie alimentară
comerţ alimentar
recepția mărfurilor