produse din carne
|
LDR | 00060nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 137920 | |
250 | $a produse din carne |
Lucrări:
1 lucrari in 19 publicatii in 1 limbi
19 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Economia şi organizarea producţiei de carne de taurine
de:
David, Nicolae; Dinu, Ion (zooteh.)
(Text tipărit)
Factorii care influenţează calitatea carcasei şi a cărnii de porcine
de:
Nedelniuc, Vasile
(Text tipărit)
Dezvoltarea producţiei de carne de taurine în Marea Britanie
de:
Jurubescu, Vasile
(Text tipărit)
Controlul sanitar-veterinar în întreprinderile pentru industrializarea cărnii-abatoare
de:
Eladi, Anatolie; Crăiţă, Mihai
(Text tipărit)
Aprecierea calităţii animalelor pentru carne
de:
Popescu-Băran, Mircea
(Text tipărit)
Aprecierea calităţii animalelor pentru carne
de:
Popescu-Băran, Mircea
(Text tipărit)
Preparate culinare din carne
de:
Brote, Veronica; Ciobanu, Nadejda
(Text tipărit)
Preparate culinare din carne
de:
Brote, Veronica
(Text tipărit)
Biochimia cărnii şi a subproduselor
de:
Moţoc, Dumitru; Banu, C.
(Text tipărit)
Produse ecologice din carne
de:
Grigore, Ramona-Luminița
(Text tipărit)
Subiecte
gastronomie
biochimie
industrie alimentară
conservare industrială a alimentelor
conservare industrială
porcine
vite
produse din carne
control sanitar-veterinar
taurine
producţia de carne
exploatare utilaje
industria cărnii
întreţinere (maşini şi instalaţii)
tehnologia produselor din carne
tehnologia cărnii