Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea

alimentaţie

Subiect Tematic: alimentaţie
Lucrări: 80 lucrari in 112 publicatii in 2 limbi
Factorii fundamentali ai alimentației de: Popescu, Dorin Vicenţiu (Text tipărit)
Sistemul catering - o nouă abordare a tehnologiei culinare de: Popescu, Dorin Vicenţiu (Text tipărit)
Componentele chimice ale hranei și importanța lor pentru organism de: Drăgotoiu, Dumitru; Pop, Ioan Mircea (Text tipărit)
Procese tehnologice de bază în tehnologia culinară de: Popescu, Dorin Vicenţiu (Text tipărit)
Particularități ale digestiei și valorificării substanțelor nutritive de: Drăgotoiu, Dumitru; Pop, Ioan Mircea (Text tipărit)
Radicalii liberi, peroxidarea lipidică și antioxidanții de: Drăgotoiu, Dumitru; Pop, Ioan Mircea (Text tipărit)
Valoarea nutritivă a mărfurilor alimentare de: Popescu, Dorin Vicenţiu (Text tipărit)
Aspecte privind tehnologia culinară de: Popescu, Dorin Vicenţiu (Text tipărit)
Bazele fiziologice ale nutriției de: Drăgotoiu, Dumitru; Pop, Ioan Mircea (Text tipărit)
Subiecte
publicaţii pentru copii istorie dietă sport gastronomie protecţia naturii previziune boli de inimă animale domestice medicină internă accident vascular celebral tratament sănătate industrie alimentară adolescenţă protecţia mediului agricultură ecologie agrară alimentaţie măşti sărbători populare alergie diabet vegetarianism alimentaţie raţională folclor muzical medicină populară coregrafie minerale aparat locomotor corpul omenesc anemie instrumente muzicale descântece ulcer duodenal metabolism credinţe populare economie agrară obiceiuri artere cluburi medicamente ţesături populare sistem nervos procese tehnologice principii ale nutriţiei terapeutică vitamine mod de viaţă igienă personală produse alimentare cancer hipertensiune arterială boli de piele boli dansuri populare bronşită astm nutriţie carie dentară ritual psihanaliză fanfară sănătatea femeii pesticide ciroză vezică biliară grăsimi alimentare probleme sociale fructe constipaţie port popular soia hemoroizi hepatită nuntă tulburări de comportament imunologie jocuri pentru copii arterioscleroză dezvoltare regională politică agricolă alimente aparat digestiv digestie proteine igienă militară obiceiuri legate de masă glucide hipoglicemie insuficienţă renală înmormântare lipide gută degerătură acnee Clubul de la Roma patrimoniu cultural naştere dietoterapie osteoporoză obiceiuri de Paşti cultură tradiţională folclor literar Repertoriul Naţional taraf folclor coregrafic joc jocuri tradiţionale etnoiatrie meşteşug tradiţional podoabe mâncăruri tradiţionale prevenirea bolilor protecţia consumatorului defrişare tromboză eczemă colită produse din ouă sănătate personală fibre animale rahitism celulită dispepsie dezvoltare personală dietetică activitatea organizaţiilor - proiecte securitate alimentară strategii de dezvoltare regim alimentar psoriazis sindrom nefrotic tract urinar economia produselor alimentare boala Crohn impotenţă gastrită tuse gingivită dermatită dismenoree criză globală fructe exotice sindrom Raynaud halitoză inapetenţă periodontită boli ale ficatului colelitiază hernie hiatală intestin iritabil oligurie adenom de prostată mastopatie fibrochistică epuizare fizică subponderabilitate asistent medical piele uscată tiroidita Hashimoto îngrijirea copilului inflamaţie hemoragie internă tumori maligne piaţă alimentară organisme modificate genetic consumatorism morală economică hrană educaţie tehnologică situație mondială criză alimentară veganism tehnologie culinară tehnologie alimentară schimbare climatică oligoelemente alimentație vegetariană alimentație integrativă catering dezechilibru alimentar protide nutrienți antioxidanți
Vă rugăm să schimbaţi parola