alimentaţie
|
LDR | 00055nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 137032 | |
250 | $a alimentaţie |
Lucrări:
80 lucrari in 112 publicatii in 2 limbi
Factorii fundamentali ai alimentației
de:
Popescu, Dorin Vicenţiu
(Text tipărit)
Sistemul catering - o nouă abordare a tehnologiei culinare
de:
Popescu, Dorin Vicenţiu
(Text tipărit)
Componentele chimice ale hranei și importanța lor pentru organism
de:
Drăgotoiu, Dumitru; Pop, Ioan Mircea
(Text tipărit)
Procese tehnologice de bază în tehnologia culinară
de:
Popescu, Dorin Vicenţiu
(Text tipărit)
Particularități ale digestiei și valorificării substanțelor nutritive
de:
Drăgotoiu, Dumitru; Pop, Ioan Mircea
(Text tipărit)
Preocupări privind asigurarea calității și inocuității produselor în alimentația publică
de:
Popescu, Dorin Vicenţiu
(Text tipărit)
Radicalii liberi, peroxidarea lipidică și antioxidanții
de:
Drăgotoiu, Dumitru; Pop, Ioan Mircea
(Text tipărit)
Valoarea nutritivă a mărfurilor alimentare
de:
Popescu, Dorin Vicenţiu
(Text tipărit)
Aspecte privind tehnologia culinară
de:
Popescu, Dorin Vicenţiu
(Text tipărit)
Bazele fiziologice ale nutriției
de:
Drăgotoiu, Dumitru; Pop, Ioan Mircea
(Text tipărit)
Subiecte
publicaţii pentru copii
istorie
dietă
sport
gastronomie
protecţia naturii
previziune
boli de inimă
animale domestice
medicină internă
accident vascular celebral
tratament
sănătate
industrie alimentară
adolescenţă
protecţia mediului
agricultură
ecologie agrară
alimentaţie
măşti
sărbători populare
alergie
diabet
vegetarianism
alimentaţie raţională
folclor muzical
medicină populară
coregrafie
minerale
aparat locomotor
corpul omenesc
anemie
instrumente muzicale
descântece
ulcer duodenal
metabolism
credinţe populare
economie agrară
obiceiuri
artere
cluburi
medicamente
ţesături populare
sistem nervos
procese tehnologice
principii ale nutriţiei
terapeutică
vitamine
mod de viaţă
igienă personală
produse alimentare
cancer
hipertensiune arterială
boli de piele
boli
dansuri populare
bronşită
astm
nutriţie
carie dentară
ritual
psihanaliză
fanfară
sănătatea femeii
pesticide
ciroză
vezică biliară
grăsimi alimentare
probleme sociale
fructe
constipaţie
port popular
soia
hemoroizi
hepatită
nuntă
tulburări de comportament
imunologie
jocuri pentru copii
arterioscleroză
dezvoltare regională
politică agricolă
alimente
aparat digestiv
digestie
proteine
igienă militară
obiceiuri legate de masă
glucide
hipoglicemie
insuficienţă renală
înmormântare
lipide
gută
degerătură
acnee
Clubul de la Roma
patrimoniu cultural
naştere
dietoterapie
osteoporoză
obiceiuri de Paşti
cultură tradiţională
folclor literar
Repertoriul Naţional
taraf
folclor coregrafic
joc
jocuri tradiţionale
etnoiatrie
meşteşug tradiţional
podoabe
mâncăruri tradiţionale
prevenirea bolilor
protecţia consumatorului
defrişare
tromboză
eczemă
colită
produse din ouă
sănătate personală
fibre animale
rahitism
celulită
dispepsie
dezvoltare personală
dietetică
activitatea organizaţiilor - proiecte
securitate alimentară
strategii de dezvoltare
regim alimentar
psoriazis
sindrom nefrotic
tract urinar
economia produselor alimentare
boala Crohn
impotenţă
gastrită
tuse
gingivită
dermatită
dismenoree
criză globală
fructe exotice
sindrom Raynaud
halitoză
inapetenţă
periodontită
boli ale ficatului
colelitiază
hernie hiatală
intestin iritabil
oligurie
adenom de prostată
mastopatie fibrochistică
epuizare fizică
subponderabilitate
asistent medical
piele uscată
tiroidita Hashimoto
îngrijirea copilului
inflamaţie
hemoragie internă
tumori maligne
piaţă alimentară
organisme modificate genetic
consumatorism
morală economică
hrană
educaţie tehnologică
situație mondială
criză alimentară
veganism
tehnologie culinară
tehnologie alimentară
schimbare climatică
oligoelemente
alimentație vegetariană
alimentație integrativă
catering
dezechilibru alimentar
protide
nutrienți
antioxidanți