conservare industrială a alimentelor
|
||||
| LDR | 00080nx j22000373 45 | |
|---|---|---|
| 001 | 137002 | |
| 250 | $a conservare industrială a alimentelor | |
Works:
5 works in 24 publications in 1 languages
Caracteristici termofizice ale produselor alimentare
by:
Iliescu, Gheorghe M.; Vasile, Cornelia
(Language materials, printed)
Manualul conservelor de casă
by:
Comănescu, Mara
(Language materials, printed)
Ce se face din sare
by:
Lupan, Ştefan
(Language materials, printed)
Lucrări practice la păstrarea şi prelucrarea fructelor şi legumelor
by:
Coman, Stelian
(Language materials, printed)
Agendă pentru industria laptelui
by:
Chintescu, George; Pătraşcu, Constantin
(Language materials, printed)
Conservarea alimentelor prin frig
by:
Nicolescu, Lidia; Mădularu, Dumitru
(Language materials, printed)
Biochimia cărnii şi a subproduselor
by:
Moţoc, Dumitru; Banu, C.
(Language materials, printed)
Conservarea în gospodărie a legumelor şi fructelor prin uscare
by:
Burtea, Octavian; Fugel, Ştefania
(Language materials, printed)
Concentrate alimentare
by:
Rusu, Dumitru Gh.
(Language materials, printed)
Cum să păstrăm alimentele în gospodărie
by:
Catrani, Gheorghe
(Language materials, printed)
Subjects
reţete culinare
artă culinară
accidente
biochimie
industrie alimentară
conservare industrială a alimentelor
industria laptelui
conservare industrială
chimie analitică
produse din carne
cultura plantelor
producţie
sare gemă
conservarea alimentelor
igiena muncii
refrigerare
fructe uscate
tehnologia produselor din carne