Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea

conservare industrială a alimentelor

Topical Subject: conservare industrială a alimentelor
Works: 5 works in 24 publications in 1 languages
Caracteristici termofizice ale produselor alimentare by: Iliescu, Gheorghe M.; Vasile, Cornelia (Language materials, printed)
Manualul conservelor de casă by: Comănescu, Mara (Language materials, printed)
Ce se face din sare by: Lupan, Ştefan (Language materials, printed)
Lucrări practice la păstrarea şi prelucrarea fructelor şi legumelor by: Coman, Stelian (Language materials, printed)
Agendă pentru industria laptelui by: Chintescu, George; Pătraşcu, Constantin (Language materials, printed)
Conservarea alimentelor prin frig by: Nicolescu, Lidia; Mădularu, Dumitru (Language materials, printed)
Biochimia cărnii şi a subproduselor by: Moţoc, Dumitru; Banu, C. (Language materials, printed)
Conservarea în gospodărie a legumelor şi fructelor prin uscare by: Burtea, Octavian; Fugel, Ştefania (Language materials, printed)
Concentrate alimentare by: Rusu, Dumitru Gh. (Language materials, printed)
Cum să păstrăm alimentele în gospodărie by: Catrani, Gheorghe (Language materials, printed)
Please change your password