artă culinară
|
LDR | 00058nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 136394 | |
250 | $a artă culinară |
Works:
29 works in 217 publications in 5 languages
Carte de bucate pentru bolnavii de cancer : meniuri, reţete, suplimente naturiste
by:
Chiriac, D.D.
(Language materials, printed)
Poveștile bucătăriei românești. vol.1. Dobrogea și Câmpia Română
by:
(Language materials, printed)
Carte de bucate - meniuri și rețete : toamnă-iarnă
by:
(Language materials, printed)
Poveștile bucătăriei românești
by:
Roman, Radu Anton
(Language materials, printed)
Bucătarul - o meserie cu responsabilități : suport de curs
by:
Brodeală, Maria; Lupu, Grațiela; Haralambie, Marinela
(Language materials, printed)
Bucătarul - o meserie cu responsabilități : suport de curs. vol.1. Modulul I: Nutriția și igiena alimentației. Modulul II: Comunicare și muncă ân echipă
by:
(Language materials, printed)
Alimentația bolnavilor de diabet : meniuri, reţete, suplimente naturiste
by:
Chiriac, D.D.
(Language materials, printed)
Cartea completă a ierburilor și a plantelor aromatice : folosirea lor în bucătărie, în preparate medicinale și în producerea esențelor
by:
Legnano, L.P. da
(Language materials, printed)
From the history of fine cuisine from Renaissance to present day : highlights of Sibiu
by:
Ittu, Gudrun-Liane; Ittu, Constantin
(Language materials, printed)
Bucătarul - o meserie cu responsabilități : suport de curs. vol.2. Modulul - tehnica culinară
by:
(Language materials, printed)
Subjects
dietă
antologie
gastronomie
reţete culinare
restaurante
alimentaţie publică
artă culinară
literatură americană
olărit
hoteluri
copii
pescuit
literatură română
conservare casnică
conservare industrială a alimentelor
diabet
pregătirea meselor
vin
vânătoare
boli hepatice
terapie nemedicală
bucătărie
boli renale
Turcia
principii ale nutriţiei
lichior
produse culinare
băuturi
legume
dulciuri
cancer
cartof
mâncăruri
mâncăruri vegetariene
bune maniere
cuptoare
produse de patiserie
ciuperci
conservarea fructelor
conservarea alimentelor
ceramică populară
botanică aplicată
condimente
ciuperci comestibile
plante aromate
arome
fructe
congelare
conservare casnică a alimentelor
produse ale animalelor
alimente
industria băuturilor
fitoterapie
obiceiuri legate de masă
miere
prelucrarea cărnii
dietoterapie
produse de brutărie
pâine
desert
alimente vegetale
reţete culinare medicale
mâncăruri dietetice
produse din ouă
produse de peşte
salată
mese
dietetică
oameni de cultură
tradiţii
sosuri
sucuri de fructe şi legume
sucuri de legume
servirea mesei
feluri principale de mâncare
mâncăruri pentru sărbători
prepararea mâncărurilor fără foc
mâncăruri vegane
băuturi alcoolice
băuturi nealcoolice
produse de cofetărie
aperitive
salate
vinuri
gătit fără foc
mâncăruri pregătite fără foc
istoria gastronomiei
bucătar