restaurante
|
LDR | 00054nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 136392 | |
250 | $a restaurante |
Lucrări:
209 lucrari in 28 publicatii in 4 limbi
ABC-ul ospătarului: îndrumar pentru învăţarea elementelor de bază ale profesiei de ospătar
de:
Sgander, Ştefan; Brumar, Constanţa
(Text tipărit)
Leadership în industria ospitalității
de:
Ispas, Andreia Cristina
(Text tipărit)
Restaurația - activități de bază în condiții optime de igienă și securitate : auxiliar curricular
de:
Jescu, Liana
(Text tipărit)
Aus der geschischte der gehobenen küche von der Renaissance bis zur gegenwart mit bezug auf Sibiu/Hermannstadt
de:
Ittu, Gudrun-Liane; Ittu, Constantin
(Text tipărit)
Din istoria bucătăriei fine de la Renaștere până în zilele noastre : repere sibiene
de:
Ittu, Gudrun-Liane; Ittu, Constantin
(Text tipărit)
THE GOOD FOOD: Guide 1993
de:
(Text tipărit)
Steak de ton roşu sau fasole bătută?: ghid insolit cu 33 de restaurante bucureştene
de:
Niţescu, Sanda
(Text tipărit)
Out to eat
de:
(Text tipărit)
Dimensiuni noi ale calității și inocuității preparatelor culinare în turism
de:
Popa, Eugenia
(Text tipărit)
From the history of fine cuisine from Renaissance to present day : highlights of Sibiu
de:
Ittu, Gudrun-Liane; Ittu, Constantin
(Text tipărit)
Subiecte
management
turism
gastronomie
restaurante
alimentaţie publică
artă culinară
baruri
ospătari
hoteluri
controlul alimentelor
bucătărie
aranjamente de luarea mesei
servicii
calitatea produselor
industrie hotelieră
economia turismului
bar
mâncare
leadership
managementul calităţii
protecţia consumatorului
securitate alimentară
servirea mesei
servicii comerciale
merceologie alimentară
istoria gastronomiei
preparate culinare