restaurante
|
||||
| LDR | 00054nx j22000373 45 | |
|---|---|---|
| 001 | 136392 | |
| 250 | $a restaurante | |
Works:
211 works in 29 publications in 4 languages
Teste și informații pentru chelner, barman și maître d'hôtel : verificarea cunoștințelor profesionale
by:
Florea, Constantin; Bugan, Marian
(Language materials, printed)
Leadership în industria ospitalității
by:
Ispas, Andreia Cristina
(Language materials, printed)
Restaurația - activități de bază în condiții optime de igienă și securitate : auxiliar curricular
by:
Jescu, Liana
(Language materials, printed)
Aus der geschischte der gehobenen küche von der Renaissance bis zur gegenwart mit bezug auf Sibiu/Hermannstadt
by:
Ittu, Gudrun-Liane; Ittu, Constantin
(Language materials, printed)
Din istoria bucătăriei fine de la Renaștere până în zilele noastre : repere sibiene
by:
Ittu, Gudrun-Liane; Ittu, Constantin
(Language materials, printed)
THE GOOD FOOD: Guide 1993
by:
(Language materials, printed)
Steak de ton roşu sau fasole bătută?: ghid insolit cu 33 de restaurante bucureştene
by:
Niţescu, Sanda
(Language materials, printed)
Out to eat
by:
(Language materials, printed)
Dimensiuni noi ale calității și inocuității preparatelor culinare în turism
by:
Popa, Eugenia
(Language materials, printed)
From the history of fine cuisine from Renaissance to present day : highlights of Sibiu
by:
Ittu, Gudrun-Liane; Ittu, Constantin
(Language materials, printed)
Subjects
management
turism
gastronomie
restaurante
alimentaţie publică
artă culinară
baruri
barmani
ospătari
hoteluri
controlul alimentelor
bucătărie
aranjamente de luarea mesei
servicii
calitatea produselor
industrie hotelieră
economia turismului
bar
mâncare
leadership
managementul calităţii
protecţia consumatorului
securitate alimentară
servirea mesei
servicii comerciale
merceologie alimentară
istoria gastronomiei
preparate culinare
chelneri