gastronomie
|
LDR | 00054nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 136373 | |
250 | $a gastronomie |
Lucrări:
117 lucrari in 173 publicatii in 6 limbi
Educație tehnologică : alimentație, gastronomie și tehnologii alimentare
de:
Nichita, Luminița Maria
(Text tipărit)
Vina & vinul gastronomiei
de:
Ulmu, Bogdan
(Text tipărit)
Produse de patiserie
de:
Rădulescu, Axenia
(Text tipărit)
Îndreptar gastronomic pentru agroturism
de:
Drăgoi, Mariana; Letiția, Bogdănel
(Text tipărit)
Rămâi la masă? : rețete de suflet pentru cei dragi
de:
Cosoi, Laura
(Text tipărit)
Aus der geschischte der gehobenen küche von der Renaissance bis zur gegenwart mit bezug auf Sibiu/Hermannstadt
de:
Ittu, Gudrun-Liane; Ittu, Constantin
(Text tipărit)
Din istoria bucătăriei fine de la Renaștere până în zilele noastre : repere sibiene
de:
Ittu, Gudrun-Liane; Ittu, Constantin
(Text tipărit)
Bread Street Kitchen
de:
Ramsay, Gordon
(Text tipărit)
Gastronomice...à la Păstorel!
de:
Ulmu, Bogdan
(Text tipărit)
From the history of fine cuisine from Renaissance to present day : highlights of Sibiu
de:
Ittu, Gudrun-Liane; Ittu, Constantin
(Text tipărit)
Subiecte
artă
istorie
dietă
povestire
sărbătorile Crăciunului
personalităţi
politică
geografie
cultură
gastronomie
reţete culinare
restaurante
artă culinară
prăjitură
economie
natură
literatură americană
religie
timp liber
alimentaţie
album
pregătirea meselor
produse din carne
obiceiuri
bucătărie
Paşti
Asia
procese tehnologice
principii ale nutriţiei
vânat
băuturi răcoritoare
băuturi
produse alimentare
legume
dulciuri
cartof
mâncăruri
mâncăruri vegetariene
nutriţie
produse de patiserie
obiceiuri de Crăciun
ciuperci comestibile
plante aromate
fructe
îngheţată
literatură
alimente
zahăr
obiceiuri legate de masă
gust
mâncare
dovleac
localităţi
mâncăruri naţionale
sucuri de fructe
alimente vegetale
peşte
staţiuni turistice
prepararea mâncărurilor
tradiţii
economie naţională
cură de slăbire
servirea mesei
populaţie
detoxifiere
stil de viaţă
supe
senzaţii
educaţie tehnologică
vinuri
gastrotehnie
tehnologie alimentară
istoria gastronomiei