- Lubrifianții: grăsimile
-
Record Type:
Language materials, printed: analytic (component part)
Author: Rădulescu, Emil Language: Romanian Part of: Alimentaţie inteligentă/ Emil Rădulescu. Bucureşti, 2006. p.p. 276-344 Subject: alimentaţie Subject: boli Subject: prevenirea bolilor Subject: grăsimi alimentare Notes: Acizii grași ; Efectele acizilor grași mononesaturați asupra sănătății ; Acizii grași polinesaturați - Acizii grași esențiali ; Efectele acizilor grași polinesaturați omega-6 asupra sănătății ; Efectele acizilor grași omega-3 asupra sănătății ; Efectele acizilor grași TRANS asupra sănătății ; Colesterolul - de obicei prea mult, niciodată prea puțin ; Uleiurile în alimentație ; Uleiul de măsline, nucile și semințele uleiose ; Consumul de grăsimi și stările depresive ; Iminenta pandemie de boli cardiovasculare.
Reviews
- Add a review and share your thoughts with other readers
Export
pickup library