Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea

  • Lubrifianții: grăsimile
  • Record Type: Language materials, printed: analytic (component part)
    Author: Rădulescu, Emil
    Language: Romanian
    Part of: Alimentaţie inteligentă/ Emil Rădulescu. Bucureşti, 2006. p.p. 276-344
    Subject: alimentaţie
    Subject: boli
    Subject: prevenirea bolilor
    Subject: grăsimi alimentare
    Notes: Acizii grași ; Efectele acizilor grași mononesaturați asupra sănătății ; Acizii grași polinesaturați - Acizii grași esențiali ; Efectele acizilor grași polinesaturați omega-6 asupra sănătății ; Efectele acizilor grași omega-3 asupra sănătății ; Efectele acizilor grași TRANS asupra sănătății ; Colesterolul - de obicei prea mult, niciodată prea puțin ; Uleiurile în alimentație ; Uleiul de măsline, nucile și semințele uleiose ; Consumul de grăsimi și stările depresive ; Iminenta pandemie de boli cardiovasculare.
Reviews
Export

Export records

pickup library
Please change your password