- Biotehnologii în prelucrarea produselor agroalimentare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Mencinicopschi, Gheorghe Autor alternativ: Teodoru, Vitalie Autor alternativ: Kathrein, Iosif Responsabilitate: Gheorghe Mencinicopschi, Iosif Kathrein, Vitalie Teodoru Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1987 Descriere: 204 p.:fig. Limba: Română Subiect: biotehnologie Subiect: produse agroalimentare Clasificare: 664:57:62
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
254618
|
T - Sala de lectură
|
Consultare
|
Carte tipărită
|
664 / M
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
254619
|
Împrumut
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664 / M
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică