artă culinară
|
LDR | 00058nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 136394 | |
250 | $a artă culinară |
Lucrări:
29 lucrari in 215 publicatii in 5 limbi
Bucătăria vacanţei
de:
Rusu, Elena
(Text tipărit)
Budinci şi sufleuri
de:
Rusu, Elena
(Text tipărit)
Bucătăria turcească
de:
Donhauser, Rose Marie
(Text tipărit)
Bucătăria lumii: ocolul pământului în 300 de reţete
de:
Sburlan, Smaranda
(Text tipărit)
Bucătăria rapidă
de:
Ştefănescu, Olimpia
(Text tipărit)
Carte de bucate boiereşti
de:
Kogălniceanu, Mihail; Negruzzi, Costache (Constantin) (1808-1868)
(Text tipărit)
Preparate culinare din carne de pasăre
de:
Rusu, Elena
(Text tipărit)
Băuturi de casă din fructe şi legume
de:
Martin, Dorina; Martin, Mihai
(Text tipărit)
Cartoful, banalitate sau miracol?
de:
Catelly, Titus
(Text tipărit)
Arome estivale pentru iarnă
de:
(Text tipărit)
Subiecte
dietă
antologie
gastronomie
reţete culinare
restaurante
alimentaţie publică
artă culinară
literatură americană
olărit
hoteluri
copii
pescuit
literatură română
conservare casnică
conservare industrială a alimentelor
diabet
pregătirea meselor
vin
vânătoare
boli hepatice
terapie nemedicală
bucătărie
boli renale
Turcia
principii ale nutriţiei
lichior
produse culinare
băuturi
legume
dulciuri
cancer
cartof
mâncăruri
mâncăruri vegetariene
bune maniere
cuptoare
produse de patiserie
ciuperci
conservarea fructelor
conservarea alimentelor
ceramică populară
botanică aplicată
condimente
ciuperci comestibile
plante aromate
arome
fructe
congelare
conservare casnică a alimentelor
produse ale animalelor
alimente
industria băuturilor
fitoterapie
obiceiuri legate de masă
miere
prelucrarea cărnii
dietoterapie
produse de brutărie
pâine
desert
alimente vegetale
reţete culinare medicale
mâncăruri dietetice
produse din ouă
produse de peşte
salată
mese
dietetică
oameni de cultură
tradiţii
sosuri
sucuri de fructe şi legume
sucuri de legume
servirea mesei
feluri principale de mâncare
mâncăruri pentru sărbători
prepararea mâncărurilor fără foc
mâncăruri vegane
băuturi alcoolice
băuturi nealcoolice
produse de cofetărie
aperitive
salate
vinuri
gătit fără foc
mâncăruri pregătite fără foc
istoria gastronomiei
bucătar