Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea

artă culinară

Subiect Tematic: artă culinară
Lucrări: 29 lucrari in 215 publicatii in 5 limbi
Prepararea culinară a alimentelor conservate prin frig de: Fâciu, Gh.; Oţel, Taisia (Text tipărit)
Preparate culinare reci de: (Text tipărit)
250 de reţete din arta culinară chinezească de: Dorobanţu, Eufrosina; Dorobanţu, Ion (Text tipărit)
Pe urmele renumitei bucătării româneşti de: Ciobanu, Nadejda; Brote, Veronica (Text tipărit)
Prepararea şi conservarea ciupercilor de: Bahrim, Mitriţa; Petrescu, Iulian (Text tipărit)
Preparate culinare din bucătăria popoarelor de: Oprean, Lucreţia; Moldovan, Mura (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola