conservare industrială a alimentelor
|
LDR | 00080nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 137002 | |
250 | $a conservare industrială a alimentelor |
Lucrări:
5 lucrari in 24 publicatii in 1 limbi
Conservarea prin frig a produselor alimentare de origine animală
de:
Rădulescu-Calafat, Gheorghe
(Text tipărit)
Tehnologia conservelor: manual pentru şcolile de maiştri
de:
Tomassian, E.; Dautner, M.
(Text tipărit)
Păstrarea şi prelucrarea fructelor şi legumelor
de:
Coman, Stelian
(Text tipărit)
Tehnologia conservelor: manual pentru şcoli de maiştri
de:
Dautner, M.; Dantner, M.; Guţulescu, I.
(Text tipărit)
Tehnologia preparatelor din carne: manual pentru şcolile profesionale de ucenici
de:
Cherciu, I.; Sîrbu, P.
(Text tipărit)
Îndrumător pentru industria conservelor vegetale
de:
Opriş, Ştefan
(Text tipărit)
Curs de tehnologia conservării fructelor şi legumelor
de:
Brad, Segal
(Text tipărit)
Cultura mazării şi producerea conservelor de mazăre
de:
Bereşiu, Ileana
(Text tipărit)
Prevenirea defectelor de fabricaţie în industria conservelor vegetale
de:
Marinescu, I.
(Text tipărit)
Îndrumător tehnic pentru întreţinerea igienică a întreprinderilor din industria alimentară
de:
Grămadă, George; Petrovici, Pompei
(Text tipărit)
Subiecte
reţete culinare
artă culinară
accidente
biochimie
industrie alimentară
conservare industrială a alimentelor
industria laptelui
conservare industrială
chimie analitică
produse din carne
cultura plantelor
producţie
sare gemă
conservarea alimentelor
igiena muncii
refrigerare
fructe uscate
tehnologia produselor din carne