nutriţie
|
LDR | 00052nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 139271 | |
250 | $a nutriţie |
Lucrări:
13 lucrari in 111 publicatii in 3 limbi
Glutenul : cum ne intoxică grâul cultivat în prezent
de:
Venesson, Julien
(Text tipărit)
Fiziologia buco-dento-maxilară
de:
Râcă, Gheorghe; Râcă, Doina
(Text tipărit)
Eşti ceea ce mănânci
de:
McKeith, Gillian
(Text tipărit)
Cererea alimentară: geneza, exprimarea, implicaţiile şi problemele satisfacerii: prezentare din perspectiva producătorilor
de:
Niculescu, Niculae I.
(Text tipărit)
Enciclopedia alimentelor
de:
(Text tipărit)
Elemente de biochimie şi fiziologie a nutriţiei
de:
(Text tipărit)
Gastrin
de:
(Text tipărit)
Fiziopatologia şi clinica fierului
de:
Vevera, Valeriu
(Text tipărit)
Farmacologie specifică pentru nutriționiști : culegere de grile. fasc.1
de:
(Text tipărit)
Produsul alimentar : abordare strategică
de:
Bobe, Magdalena
(Text tipărit)
Subiecte
publicaţii pentru copii
dietă
demografie
cosmetică
cereale
medicină
gastronomie
plante medicinale
futurologie
relaţii internaţionale
copii
invenţii
creier
sănătate
farmacologie
pediatrie
industrie alimentară
reproducere
boli ale animalelor domestice
îngrăşăminte chimice
alimentaţie
diabet
alimentaţie raţională
ştiinţă şi cunoaştere
alimentaţia copilului
medicină populară
transport
minerale
fiziologie umană
metabolism
terapie nemedicală
cluburi
medicamente
etică medicală
principii ale nutriţiei
vitamine
produse alimentare
tehnologie
boli ale sângelui
boli metabolice
sânge
boli
homeopatie
mâncăruri
merceologie
nutriţie
mediul înconjurător
dizenterie
obezitate
corupţie
îngrijirea casei
intestine
colesterol
grăsimi alimentare
gastroenterologie
probleme sociale
statistică aplicată
economie agricolă
alimente
energie
antropologie socială
digestie
fitness
fitoterapie
bolile sângelui
obiceiuri legate de masă
glande endocrine
glucoză
lapte
Clubul de la Roma
ou
nutriţia animalelor
dietoterapie
holeră
tratament naturist
falsificarea ştiinţei
mistificări ştiinţifice deliberate
apiterapie
sănătate personală
profilaxie
Salmonella
toxiinfecție alimentară
Botulism
foamete
dietetică
educaţie prin studiul naturii
săruri minerale
dulciuri dietetice
politică agrară
malnutriţie
mărfuri alimentare
neuroştiinţă
igiena alimentaţiei
compoziţia alimentelor
alergie alimentară
purificarea apei
băuturi alcoolice
băuturi nealcoolice
adjuvanţi alimentari
febră tifoidă
febră paratifoidă
toxiinfecţie alimentară stafilococică
antrax
bruceloză
trichineloză
carne
glicemie
suplimente alimentare
floră intestinală
hrană
siguranţa alimentelor
drepturile animalelor
gluten
situație mondială
regim alimentar fără gluten
veganism
cruzime față de animale
foame