pregătirea meselor
|
LDR | 00062nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 137235 | |
250 | $a pregătirea meselor |
Lucrări:
15 lucrari in 52 publicatii in 3 limbi
Aluaturi, foetaje, fursecuri: patiserie de casă
de:
Tăutu-Stănescu, Natalia
(Text tipărit)
Preparate din peşte şi fructe de mare : 500 reţete
de:
Frîncu, Gina; Sârbu, Maria-Melania
(Text tipărit)
"Poftă bună copii": Îndreptar practic de alimentaţie a copiilor sănătoşi şi bolnavi
de:
Ricman, Maria; Teodoru, Olimpia
(Text tipărit)
Meniul de la preparare la servire: carte pentru tineret
de:
Stavrositu, Stere
(Text tipărit)
Carte de dulciuri
de:
Teişanu, Ecaterina
(Text tipărit)
Ghid de protocol : arta de a primi cu eleganţă
de:
Anescot, Monica Eva
(Text tipărit)
Ghidul Gastronomic al României : Bucătăria Tradiţională
de:
(Text tipărit)
Dulciuri pentru toate anotimpurile : Primăvară-vară. vol.1
de:
(Text tipărit)
Dulciuri pentru toate anotimpurile : Toamnă-iarnă. vol.2
de:
(Text tipărit)
Joghurt, Käse, Rahm & Co : Gesundes aus Milch selbst gemacht
de:
Hanreich, Lotte; Hanreich, Ingeborg
(Text tipărit)
Subiecte
dietă
gastronomie
reţete culinare
artă culinară
folclor românesc
etnologie
album
diabet
alimentaţie raţională
pregătirea meselor
bucătărie
principii ale nutriţiei
produse culinare
mâncăruri
mâncăruri vegetariene
bune maniere
maniere elegante
produse de patiserie
aranjamente de luarea mesei
ciuperci comestibile
Montignac, dietă
industria băuturilor
mâncare
lapte
gospodărie
produse lactate
produse vegetale
alimente vegetale
mese
servirea mesei
feluri principale de mâncare
iaurt
brânză