principii ale nutriţiei
|
LDR | 00067nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 138598 | |
250 | $a principii ale nutriţiei |
Lucrări:
6 lucrari in 32 publicatii in 3 limbi
Prepararea dietetică a alimentelor
de:
Vişinescu, Roda
(Text tipărit)
Omul şi alimentaţia
de:
Săhleanu, Victor
(Text tipărit)
Ghidul caloriilor, carbohidraţilor şi colesterolului : elemente nutriţionale şi valori pentru sute de alimente de zi cu zi
de:
Schueneman, Martha
(Text tipărit)
Alimentaţia sănătoasă cu plante: Prevenire-Recunosştere-Vindecare
de:
Treben, Maria
(Text tipărit)
Toxicologia produselor alimentare
de:
(Text tipărit)
Trăiesc, deci mă abţin
de:
Bilic, Mihaela
(Text tipărit)
Nutrition: concepts and contraversies
de:
Nunnelley Hamilton, Eva May; Whitney Noss, Eleanor; Sizer Sienkiewicz, Frances
(Text tipărit)
Valoarea nutritivă a produselor agroalimentare
de:
(Text tipărit)
Să înţelegem alimentaţia şi nutriţia
de:
Webster-Gandy, Joan
(Text tipărit)
The Natural Foods: cookbook
de:
Trum Hunter, Beatrice
(Text tipărit)
Subiecte
dietă
medicină
gastronomie
reţete culinare
artă culinară
boli de inimă
exerciţiu fizic
pediatrie
toxicologie
industrie alimentară
alimentaţie
alimentaţie raţională
pregătirea meselor
vin
terapie nemedicală
boli renale
principii ale nutriţiei
enzime
substanţe vegetale
nutriţie
controlul alimentaţiei
viaţă sănătoasă
Montignac, dietă
alimente
zahăr
obiceiuri legate de masă
glucide
mâncare
metabolismul carbohidraţilor
glucoză
indice glicemic
igienă alimentară
sare alimentară
dietetică
enzimoterapie